Europabedømmelse i Oksbøl

Europabedømmelse

Lørdag bedømmer 3 dygtige udenlandske dommere efter Europastandarden. To tyske og en schweizisk dommer. Dette efter at nordiske dommere fredag har bedømt og kåret efter Nordisk Kaninstandard.

Vi vil gerne give hver enkelt udstiller den bedst mulige oplevelse ved bedømmelse af egen race / variant.

Derfor gør vi europabedømmelserne nærværende. Dommer og frembærer flytter sig rundt blandt dyrene på udstillingen. Det er ikke et enkeltdyr, der kommer hen til en dommer på et podie. Det er dommeren der kommer hen blandt dyrene udstillet i racen / varianten. Derved er sammenligningsgrundlaget større og bedre. Alle der har interesse for netop dén bedømmelse, kan stå omkring dommeren og følge bedømmelsen, og have en god dialog.

Bedømmelserne begynder kl. 09.15. Bedømmelsesrækkefølge blandt racerne og varianterne vil blive fremsendt til alle, der har tilmeldt til at få en kanin bedømt efter Europastandarden.

For alle øvrige der gerne vil følge bedømmelserne på udstillingen bliver rækkefølgen på bedømmelseslisten offentliggjort på DM hjemmeside, og FB side.

Ligeledes vil der hele lørdagen i hal 1 og 2 blive annonceret over halanlægget for hvert skifte fra race til race, således at man kan følge med i hallen, og være med når relevante bedømmelser foregår.

Hver udstiller kan tilmelde 1 kanin á Kr. 65,- til europabedømmelse. Tilmelding sker samtidig med tilmelding i øvrigt til DM 2018.

For europabedømmelsen er der både pokal og guld, sølv og bronze rosetter til nr. 1, 2 og 3. Dommerne rangerer og udvælger de 3 vindere. Præmieoverrækkelse sker i forbindelse med den samlede præmieoverrækkelse søndag kl. 14.30. 

Published on  December 2nd, 2017